A.F.I.-ohlasily europske turne

25. ledna 2007 v 14:47 | Mipulatko |  Nowinky a zaujimawosti
A.F.I.

USA


Členové:
Jade Puget - kytara
Hunter Burgan - basovka
Davey Havok - zpěv
Adam Carson - bicí

Diskografie:
Answer That and Stay Fashionable (1995)
Very Proud of Ya (1996)
Shut Your Mouth and Open Your Eyes (1997)
Black Sails in the Sunset (1999)
The Art of Drowning (2000)
Sing the Sorrow (2003)
AFI (2004)
Decemberunderground (2006)

Historie:
A.F.I. (A Fire Inside) vznikla (když se její členové nudili při skateboardu) v roce 1991 v sestavě Davey Havok, Markus Stopholese (kytara), Vic Chalker (basovka) a Adam Carson. Basák Vic byl později nahrazen Geoffem Kresgem, kterého později nahradil Hunterem Burganem. Stejně tak kytarista Sopholese byl nahrazen Jade Pugetem.
se na přelomu dubna a května podívají do Evropy a představí se také blízko českým i slovenským hranicím:

24. 04. - Paříž, Francie
26. 04. - Edinburgh, Velká Británie
27. 04. - Birmingham, Velká Británie
29. 04. - Londýn, Velká Británie
03. 05. - Wiesbaden, Německo
05. 05. - Miláno, Itálie
08. 05. - Vídeň, Rakousko
09. 05. - Lipsko, Německo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 emo_girl19 emo_girl19 | E-mail | Web | 25. ledna 2007 v 20:49 | Reagovat

a kde je slovensko?! fnuq =ć(

super blogis =c)))

2 mipulatko mipulatko | 25. ledna 2007 v 21:01 | Reagovat

kuyeeem:) njn mohly by  prist ay kunam:(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama